Knyga "Wie der gepökelte Stier nach Konstanz fuhr"
Lietuvos gotikinė virtuvė buvo paveikta daugybės gamtinių, tradicinių ir kultūrinių veiksnių. Tarp jų – ir vokiško paveldo. Knygoje „Wie der gepökelte Stier nach Konstanz fuhr. Kulinarische Wechsselbeziehungen zwischen Litauen und Deutschland mit 31 Rezepten“ (liet. „Kaip sūdytas jautis į Konstancą vyko: kulinarinės Lietuvos ir Vokietijos sąsajos su 31 receptu“) nagrinėjami Lietuvos ir Vokietijos kulinarinės draugystės saitai. Joje pristatomi senieji lietuvių patiekalų receptai vokiškais pavadinimais ir vokiečių receptai lietuviškais vardais. Visi knygos receptai yra ruošti restorano virtuvės šefo Tomo Rimydžio.
Knygos autoriai: Rimvydas Laužikas ir Antanas Astrauskas.
Leidimo metai: 2017.
Kalba: vokiečių.