LT

|

EN
Ertlio namas
kovo 16, 2017
19:00
80€


BONOS SFORCOS VIRTUVĖ – GYVAI PRIE VIENO STALO


Pristatome kulinarinę kelionę po Didžiosios Lietuvos kunigaikštienės, Renesanso kultūros globėjos Lietuvoje, Bonos Sforcos virtuvę. Pasakojimų lydima šešių patiekalų degustacinė vakarienė su priderintais vynais kartu su profesoriumi Rimvydu Laužiku, knygų „Lietuvos istorinė virtuvė“, „Oginskių dvaro virtuvėje“ autoriumi.

 

 

NAMINĖ DUONA SU ALYVUOGĖMIS IR TRUMU ALIEJUMI

AVIES SŪRIS SU BALTA DUONA IR ALYVUOGIŲ ALIEJUMI

Rebuli Prosecco DOC Treviso

JAUČIO LIEŽUVIS SU PINIJOMIS IR JAUNOMIS ŽOLELĖMIS

Villa Mattielli Pinot Grigio IGT Soave 2015

FAZANO PAŠTETAS SU TRUMAIS, DŽIOVINTOMIS FIGOMIS IR ALYVUOGĖMIS

Soave Clasico Campolungo DOC Soave 2015

BONOS SFORCOS LAZANIJA

Villa Mattielli Valpolicella Ripasso DOC Soave 2014

JAUTIENA SU VYNUOGIŲ LAPŲ SUKTINIU SU WLOSZCZYZNA, ARTIŠOKAIS IR VYNO PADAŽU

Diodoro Primitivo Di Manduria DOP Manduria 2013

TORTAS SU VYNUOGĖMIS

Intenso Moscato Sweet IGP Benevetano 2015

 

Šešių patiekalų vakarienė su prie maisto priderintais vynais 80 EUR/asm.
Pradžia: 19:00 val. Būtina išankstinė rezervacija.Vietų kiekis ribotas.
Daugiau informacijos: Tel. +370 637 33300 | reservations@ertlionamas.lt