Apie mus

Ertlio namas – tai vieta, kur susijungia istorinė Lietuvos virtuvė, praeitį menančios senamiesčio erdvės ir šiuolaikiškas požiūris.
Istoriniame Vilniaus pastate įsikūręs restoranas kviečia ne tik pasimėgauti gurmaniškais patiekalais, tačiau ir pasotinti smalsumą, pažinti dar neatrastą lietuvišką virtuvę.

Patalpos

Paveldėjęs XVII a. pabaigoje pastate šeimininkavusio vokiečių kilmės vilniečio Jurgio Ertlio vardą, restoranas svečius pasitinka ne tik istoriniais skoniais bei kvapais, bet ir praeitį menančiomis erdvėmis. Trijuose lygiuose išdėstytos restorano salės įrengtos istorinę dvasią jungiant su modernia estetika. Jaukioje rūsio salėje žavi gotikiniai skliautai ir autentiškos mūro sienos, pirmajame aukšte minimalistinis laukiamasis pagyvintas barokinių freskų atodangomis bei išlikusiomis autentiškomis arkomis, nišomis, o antrajame aukšte svečių laukia pagal specialų užsakymą pagamintais baldais apstatyta pagrindinė restorano salė.

Virtuvės šefas ir komanda

Restoranas „Ertlio namas“ subūrė žmones, kuriuos įkvepia atradimai ir kūryba. Drauge atrandame skaniausią mūsų šalies istoriją bei atkuriame ir kuriame ją šiandien. Kiekvienas mūsų rytas prasideda tarp šviežių rasotų daržovių,svaiginančių kepinių kvapų ir jaukaus burbuliavimo puoduose. Kiekvienas vakaras – tai taurių skambėjimas, suknelių šlamėjimas ir mūsų svečių šypsenos.

Tiekėjai

Didžiąją dalį restorano gėrybių įgyjame iš vietinių šeimyninių ūkių, kurių šeimininkai, kaip ir mes , tiki atsakingai, darnoje su gamta išaugintų produktų verte. Rinkdamiesi tiekėjus, asmeniškai apsilankome ūkiuose, kalbamės su juos puoselėjančiais žmonėmis. Todėl žinome, kad visi mūsų produktai yra atkeliavę iš gerų, rūpestingai juos auginusių rankų.